top of page
ADOPTEER OP AFSTAND

Veel van de paarden op deze pagina zijn (nog) niet herplaatsbaar. Dat kan zijn omdat een paard op leeftijd is of om medische redenen. Wat de reden ook mag zijn, zolang ze hier zijn, krijgen deze paarden optimale en liefdevolle verzorging. Zodra ze eraan toe zijn, wordt voor hen een nieuwe thuis gezocht.


Voor die paarden die tijdelijk of helemaal niet herplaatsbaar zijn, zoeken wij adoptieouders. Dit, omdat het onmogelijk is om als stichting de – vaak intensieve – verzorging van al deze paarden zelf te bekostigen.

 

Gemiddeld kost het onderhoud van een paard ons € 190,00 per maand en aangezien 90% niet herplaatst kunnen worden, is het een aanzienlijk bedrag wat we maandelijks nodig hebben. Om die reden worden de meeste paarden door meerdere personen op afstand geadopteerd. Een soort co-ouderschap dus.

 

Adoptie is al mogelijk vanaf € 10,00 per maand. Alle 'ouders' ontvangen een adoptieverklaring met een foto van het betreffende paard. Via de speciale Adoptie Facebookpagina en/of e-mail wordt je op de hoogte gehouden van bijzondere gebeurtenissen.

Wil je ook een paard of ezel op afstand adopteren? Vul dan het formulier aan onderaan deze pagina.

WIJ ZOEKEN NOG PAPA'S EN MAMA'S!
JA, IK WIL EEN PAARD/EZEL ADOPTEREN!

Dat kan! Voor een vast bedrag per maand van minimaal € 10,00 draag je bij aan de verzorging van het paardje van jouw keuze. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier hiernaast in te vullen en het bedrag wordt maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven.

 

Vergeet vooral niet de naam van het paard te vermelden, bij de optie "Laat een opmerking voor ons achter" anders kunnen wij je adoptie NIET registreren en wordt je overboeking als een reguliere donatie geregistreerd en ontvang je geen adoptiecertificaat.

Betaal je met PayPal?
Vermeld binnen PayPal dan alsjeblieft nogmaals welk paard je wilt adopteren.

NA AANMELDING ONTVANG JE BINNEN TWEE WEKEN, VIA DE MAIL, JE ADOPTIECERTIFICAAT

Vragen of opmerkingen over je periodieke donatie? 
Stuur een email naar
adoptie@paardinnoodspanje.nl

bottom of page