top of page

SPONSORS 2019

SPONSOR

Je vindt het welzijn van dieren en paarden in het bijzonder, belangrijk. Maar hoe geef je daar uiting aan? Het sponsoren van Paard in Nood Spanje kan op diverse manieren. Je kan als bedrijf en Paard in Nood Spanje de handen ineenslaan. Het werken aan een gezamenlijk goed doel versterkt de band van medewerkers met het bedrijf en van de medewerkers onderling. Met jullie steun kan Paard in Nood Spanje meer paarden opvangen, verzorgen en een nieuw, beter leven bieden.

Een baal stro waardoor 2 paarden een dag, een bed hebben.

Een baal hooi,

waardoor  4 paarden

een dag

eten hebben.

Een zak muesli van 40 kg,

waardoor 3 paarden

een hele week

krachtvoer hebben.

Een hoefsmid,

waardoor de hoeven

van 1 paard

bekapt kunnen worden.

Een baal kuil van 300 kg,

waarvan 30 paarden

1 dag

kunnen eten.

TEGENPRESTATIE

Als tegenprestatie voor bedrijven, organisaties en particulieren die de werkzaamheden van Paard in Nood Spanje financieel of op een andere manier sponsoren, bieden wij afhankelijk van de vorm en omvang van de sponsoring een koppeling met onze naamsbekendheid en eventueel vermelding van de samenwerking via onze eigen communicatiekanalen.

OP ZOEK
Ons doel is een duurzame relatie op te bouwen met onze sponsors. Hoe de samenwerking met Paard in Nood Spanje eruit gaat zien, stemmen we met je af. We streven altijd naar maatwerk; de juiste 'match' tussen jouw voorkeur en de behoefte aan steun voor de paarden die wij opvangen. Je kunt bijdragen aan de zorg en het verblijf van de paarden op onze stichting, het bewustzijn vergroten van eigenaren van paarden, de versterking van ons vrijwilligersteam of een combinatie hiervan.

 

VOORWAARDEN ORGANISEREN ACTIES

Helaas is in het verleden een aantal keren gebleken dat bedrijven puur op de naam van onze stichting willen meeliften om zo meer bekendheid te krijgen. Het beloofde bedrag is uiteindelijk nooit uitgekeerd. Uiteraard kunnen we dit niet goedkeuren en hebben wij uit noodzaak voorwaarden opgesteld voor bedrijven die een actie voor de stichting willen organiseren:

Voorwaarden acties commerciële organisaties

Een tandarts,

waardoor 1 paard

weer normaal,

zonder pijn,  kan eten.

Water,

waardoor bijna 200 paarden 

een maand lang water hebben en kunnen douchen.

Een stal voor 8 hengsten,

waardoor zij een

warm bed en

eten hebben.

Het Nico-land, waar de 15 meest zwakke paarden op staan en de kosten voor al hun voer, vitaminen etc. gedekt zijn.

JA?

Wil je de paarden financieel helpen of schiet je nu net meteen een goed idee te binnen waar je Paard in Nood Spanje mee behulpzaam kan zijn? Vul dan onderstaand formulier in. We gaan graag met je in gesprek hierover om tot een vruchtbare samenwerking te komen. 

Bedankt! Bericht verzonden.

BETROKKEN SPONSORS
Paard in Nood Spanje mag rekenen op de steun van betrokken sponsors in het bedrijfsleven. Dit zijn zowel kleine als grote bedrijven. Al deze sponsors zijn van vitaal belang voor het bereiken van onze doelstellingen. Onderstaand een overzicht met enkele voorbeelden van de voor Paard in Nood Spanje belangrijke sponsors:

WWAR Facebook.png
bottom of page