top of page
HERPLAATSING

 

De paarden die zowel geestelijk als lichamelijk klaar zijn voor een nieuwe start , vindt u hier terug. Een nieuwe start in Nederland, België, Frankrijk of waar dan ook. Deze paarden verdienen het ...

 

Elk paard heeft eigenschappen waardoor het zich onderscheidt van de anderen. Dat maakt ze zo mooi en uniek! Bij elk paard staat omschreven wat wij van haar/hem weten. De prijs die bij het paardje staat vermeld is incl. inentingen, transport en transport keuring.

 

Als je één van deze paardjes een nieuwe kans wilt geven, bij jou thuis of op een pensionstal, dan kan je het formulier onderaan deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Kijk voor de laatste updates ook op onze Herplaatsingspagina op Facebook: 

WIJ ZIJN KLAAR VOOR EEN NIEUWE START!

Op dit moment hebben we GEEN berijdbare paardjes in de herplaatsing. Wanneer je een paardje als weidemaatje zoekt wat niet bereden hoeft te worden, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

JA, IK WIL EEN PAARD EEN THUIS AANBIEDEN!

 

Dat kan, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog heel veel vragen hebt over het paard van je keuze. Vul hiervoor  het formulier in en we nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen! Wij nemen z.s.m. contact met u op.

bottom of page