top of page
HONDEN EN KATTEN
Hoewel de stichting zich hoofdzakelijk richt op de opvang van paarden en ezels, komen we geregeld ook honden en katten tegen die verwaarloosd, mishandeld en/of gedumpt zijn. Als we deze tegenkomen dan kunnen we niet doen alsof ze niet bestaan dus bieden we deze ook een tijdelijk onderkomen op de stichting.

Honden en katten die binnen komen bij de stichting worden bij binnenkomst op gedrag en gezondheid  beoordeeld. Indien nodig wordt het dier naar de plaatselijke dierenarts gebracht waar wij mee samenwerken, waarna er een plan van aanpak wordt gemaakt.

We geven altijd openheid in gezondheid en gedrag van de honden en katten die in de opvang verblijven en ter herplaatsing worden aangeboden. Op onze Herplaatsingspagina, wordt regelmatig verslag gedaan van de voortgang van de dieren inclusief foto’s en video's. Honden die binnenkomen, worden nadat ze gezond zijn verklaard, indien mogelijk, bij de overige honden in de roedel geplaatst, zodat de kans op herplaatsing vergroot wordt. De kosten die de opvang van deze honden en katten met zich meebrengt, wordt overigens NIET betaald door Paard in Nood Spanje. Wil je een donatie doen t.b.v. de honden en de katten of heb je andere vragen / opmerkingen, neem dan contact op via herplaatsing@paardinnoodspanje.nl .
luna_hond.jpg
Lau_honden.jpg
bottom of page