PAARD MET PENSIOEN

PAARDENPARADIJS

Wil je je paard laten genieten van zijn/haar oude dag? Heeft je paard artrose en is hij/zij in Nederland afgeschreven?  Geen tijd voor je paard wegens zwangerschap, studie of privé-omstandigheden? Voor maar € 180,00 per maand biedt Paard in Nood Spanje jouw lieveling de perfecte omgeving aan. Heerlijk buiten leven in een natuurgebied van 180 hectare met alle ruimte van de wereld. Waar gras en ontelbare kruiden groeien , zodat ze zelf in hun behoefte kunnen voorzien. Ontelbare bomen waar ze kunnen schuilen voor zowel zon en regen en ruim 14 meren en riviertjes waar zij kunnen drinken en zwemmen.

VERZORGING

Nieuwe paarden komen bij ons aan op de stichting om tot eerst tot rust te komen en te wennen aan het nieuwe klimaat en de omgeving. Na enkele dagen worden ze naar het natuurpark gebracht waar ze eerst in een aparte deel van het natuurpark komen te staan. We monitoren hun gedrag en wanneer ze het goed doen, kunnen ze bij de kudde. Alle paarden worden dagelijks gecontroleerd dus daar hoort jouw paard ook bij.  Je hoeft dus niet bang te zijn dat je paard verwildert. Naast geknuffel en controle op wondjes, komen ook de hoefsmid en tandarts, tegen meerprijs, langs als je dat wilt. Wil je dat je paard krachtvoer krijgt dan is dat , tegen meerprijs, uiteraard ook mogellijk. 

TRANSPORT

Voor het transport van Nederland naar onze locatie in Andalusië werken wij samen met World Horse Transport die ons vanaf dag één altijd, waar mogelijk, heeft gesteund bij het transporteren van onze paarden. Met hen hebben wij dan ook een uiterst gunstige prijs kunnen afspreken zodat alles enigszins betaalbaar blijft. Voor meer informatie over World Horse Transport ga je naar www.horsetransport.world

EN VERDER?
Zodra je paard in Spanje is aangekomen houden we uiteraard op de hoogte hoe het met hem/haar gaat. Je ontvangt foto's en updates van jouw kanjer en je bent altijd welkom om je paard te bezoeken. Het blijft per slot van rekening gewoon jouw paard!

EXTRA

Staat je paard tijdelijk bij ons, dan is er tevens de mogelijkheid om je paard doorgereden of ingereden te laten worden, tegen een meerprijs wat als donatie t.b.v. de stichting wordt gestort.

Lijkt het je wat, maar heb je nog veel meer vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Laura. Zij bespreekt in een persoonlijk gesprek graag al je wensen en vragen. Vul hiervoor onderstaand formulier in en Laura neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Paard in Nood Spanje  biedt opvang aan paarden in Spanje die in nood verkeren. Denk hierbij aan paarden die mishandeld zijn, gedumpt zijn in verlaten stallen, losgelaten in dorpen of langs de snelweg, uitgehongerd en voor dood achtergelaten omdat de eigenaar het onderhoud niet meer kan betalen.

Fiscaal nr.:

ANBI: 
KvK: 
Aequor: 

130567310

851745118
55511384
B 20424

851745118

934338436

97730

100194560

RSIN:

PIC: 

Crebo: 

Leerbedrijf ID:

© 2012 - 2020 - Paard in Nood Spanje

Vestigingsadres Nederland:

Jozef Israelslaan 203
1328 CJ Almere
Nederland

Rekeningnummer Nederland

IBAN: NL12 INGB 0007 1500 62

BIC: INGBNL2A

Cuenta bancaria España

IBAN:  ES04 0081 1430 3900 0105 3506

BIC: BSABESBB

  • YouTube