Vrijwilligerswerk in Spanje

Vrijwilligers op locatie in bij Paard in Nood Spanje kunnen we het hele jaar door gebruiken. Ben je minimaal twee weken full-time beschikbaar om ons te helpen met de paarden, ezels, honden en katten, dan ben je, tegen een kleine vergoeding, van harte welkom!

LIEVER PART-TIME VRIJWILLIGER?

Ben je niet in de gelegenheid om twee weken naar ons toe te komen of wil je liever halve dagen aan de slag, dan kan dat uiteraard. We hebben hiervoor de speciale werk-vakanties in het leven geroepen. Je verblijft dan in een appartement en bepaalt dan zelf of je 's morgens, 's middags of 's avonds komt helpen. De rest van de dag ben je vrij en kan je zelf invullen. Wil je hier meer informatie over, vul dan onderstaande formulier in en je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.

AANMELDEN ALS FULL-TIME VRIJWILLIGER?

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt en ben je er klaar voor om je mouwen op te stropen en de paarden te komen helpen? Vul dan onderstaande formulier in en je ontvangt z.s.m. een reactie van ons!

WAT KAN JE VERWACHTEN

Omdat we als stichting voornamelijk paarden en ezels opvangen, zal je niet alleen stallen en paddocks uitmesten, maar ook helpen met de verzorging van de paarden, de veulens, de ezels en de pony's. Denk hierbij aan het controleren van de paarden in het natuurpak, voeren, watertonnen vullen, de paarden een heerlijke poetsbeurt geven of een stukje met ze wandelen… 

Heb je al een lieveling die je tijdens je verblijf graag zou willen verzorgen? Laat het ons dan weten en misschien is hij/zij dan wel jouw verzorgpaard / -pony! Wij willen dat je aan het eind van je verblijf hier met een voldaan gevoel naar huis gaat en wat hebt meegekregen. Niet alleen over de dieren, maar ook over onze manier van werken en misschien ook wel iets over jezelf. Samen vormen wij één grote hechte familie waar je ook deel van uit kunt maken.

VOOR WIE

Aangezien het inwerken een aantal dagen vergt, houden we vast aan een minimale periode van twee weken voor full-time vrijwilligers. Vanwege de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die we vragen, hebben we een minimum leeftijdsgrens van 18 jaar ingesteld. Naast het werk met de paarden, koken jullie zelf, wassen jullie je eigen kleding en houden jullie het huis schoon. Samenwerken is hierbij het toverwoord. Het meehelpen op de stichting brengt ook helaas wat verdriet met zich mee en dat kan ook geestelijk zwaar zijn. Uiteraard zijn we er voor elkaar en vangen we je op als je het even niet meer ziet zitten en een knuffel nodig hebt.

Heb je lichamelijke beperkingen of neem je bepaalde medicijnen, laat het ons dan bij je aanmelding weten zodat we niet voor verrassingen komen te staan! Het redden van paarden vraagt zowel lichamelijk als geestelijk een hoop energie van iedereen en het zou onverantwoord zijn als we niet op de hoogte zijn van jouw eventuele aandoening.

Paard in Nood Spanje  biedt opvang aan paarden in Spanje die in nood verkeren. Denk hierbij aan paarden die mishandeld zijn, gedumpt zijn in verlaten stallen, losgelaten in dorpen of langs de snelweg, uitgehongerd en voor dood achtergelaten omdat de eigenaar het onderhoud niet meer kan betalen.

Fiscaal nr.:

ANBI: 
KvK: 
Aequor: 

130567310

851745118
55511384
B 20424

851745118

934338436

97730

100194560

RSIN:

PIC: 

Crebo: 

Leerbedrijf ID:

© 2012 - 2021 - Paard in Nood Spanje

Vestigingsadres Nederland:

Jozef Israelslaan 203
1328 CJ Almere
Nederland

Rekeningnummer Nederland

IBAN: NL12 INGB 0007 1500 62

BIC: INGBNL2A

Cuenta bancaria España

IBAN:  ES04 0081 1430 3900 0105 3506

BIC: BSABESBB

  • YouTube