top of page
WIJ ZIJN...
LAURA HOITSEMA

 

Paarden zijn mijn passie. Het doet mij enorm veel verdriet om deze prachtige, edele dieren zo verwaarloosd aan te treffen. Paarden die geestelijk kapot zijn, het lichamelijk opgeven, letterlijk vechten om de dood voor te blijven.


Ik vind het een eer om paarden een tweede kans te mogen geven. Het is fantastisch om te zien hoe zij opbloeien.


Helaas zijn donateurs nog steeds nodig om ons werk te kunnen voortzetten. Om die reden blijven wij een dringend beroep op jullie doen.

LUNA HOITSEMA

 

Ik ben Laura's dochter en sinds mijn 2de loop ik rond tussen de paarden. Dit is waar mijn hart en ziel liggen.

Het is fantastisch deze paardjes te mogen helpen. Als je ze zo mager en gebroken binnen ziet komen en dan zo gelukkig weg ziet gaan... Dat is toch alles wat je wilt zien? 

Ik wil iedereen die ons steunt en aan alle kanten waar ze kunnen, helpt, ontzettend bedanken. Zonder jullie hadden we nooit gestaan waar we nu staan en nooit durven dromen dat het überhaupt ooit zover zou komen!

ESTHER SCHEFFER

 

Laura en ik waren 12 jaar toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. We groeiden samen op en deelden lief en leed. We kregen kinderen en gingen ieder een andere richting op. Gelukkig hebben we elkaar weer gevonden en de draad weer opgepakt daar waar we die hadden laten liggen. Er is niets veranderd!

Al hoop ik dat deze stichting uiteindelijk overbodig zal worden, ben ik waanzinnig trots op Laura hoe zij werkelijk door het vuur gaat om paarden te redden en ben ik trots onderdeel te mogen zijn van de stichting.

bottom of page