top of page
logo_vakanties.png

WEGENS DE VERHUIZING VAN DE STICHTING, WORDEN ER HELAAS ALLEEN RESERVERINGEN AANGENOMEN VOOR BOEKINGEN VANAF 1 MEI 2023. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK!

BELEEF HET ECHTE SPANJE

Op nog geen uur rijden van Sevilla, in het zonnige Andalusië, leer je Spanje pas echt kennen. Geen drukke boulevards, schreeuwende stranden en stampende discotheken, maar wel zon, tapas, wijn en de prachtige natuur.
 

Almadén de la Plata is het paradijs voor iedereen die iets heeft met paarden, wandelen en de natuur in het algemeen. Gelegen aan de rand van het natuurpark Sierra Norte de Sevilla is er voor ieder wat wils. Kilometers lange wandel- en fietsroutes met meer dan 250 verschillende vogels, herten, beekjes, watervalletjes en meertjes om van te genieten. Paard in Nood Spanje biedt je een onvergetelijk verblijf aan en de opbrengst komt geheel ten goede van de paarden.

DE STICHTING BEZOEKEN
Aangezien de zorg voor zoveel paarden veel tijd kost, werken we altijd via een strakke planning. Even langsgaan en de stichting zomaar even bezoeken gaat helaas niet meer. Wil je een rondleiding, dan kan dat uiteraard, maar alleen op een woensdag (zie info verder op de pagina), zodat wij de tijd kunnen nemen om met je te kletsen, al je vragen te beantwoorden en je uitgebreid alles kunnen laten zien. 
RESERVEREN IS VERPLICHT - Voorkom daarom teleurstellingen indien je op eigen houtje besluit te komen.

Aangezien de stichting niet meer via de openbare weg te bereiken, maar IN een natuurpark ligt, is het gehele gebied met hekken afgesloten. Daarnaast is het aantal personen voor de rondleiding op min. 2 en max. 8 personen vastgesteld.

 

VAKANTIE MOGELIJKHEDEN

LCL Vakanties biedt diverse opties aan voor mensen die een kijkje achter de schermen willen van de stichting.
Voor hen die echt een vakantie bij en rondom de stichting willen doorbrengen, bieden we een korte 3-daagse Doe & Leer Vakantie aan.

Wil je zelf ook nog wat ondernemen dan hebben we de 5-daagse vakanties, waarbij je de eerste 2 dagen lekker kan bijkomen en zelf wat kan ondernemen. Ben je al elders van je vakantie aan het genieten, maar wil je toch een dagje langskomen om de paarden te zien dan kan dat ook. Op vaste dagen organiseren we een uitgebreide rondleiding op de stichting en kan je tijdens een jeepsafari op ontdekkingstocht in het natuurpark om de Konik paarden en de andere paarden te zien die vrij in het natuurpark leven.

 

Maximaal aantal personen per vakantie, rondleiding of jeepsafari: 8 
Minimum aantal personen per vakantie, rondleiding of jeepsafari: 2
Minimum leeftijd 3 of 5 daagse vakanties: 10 jaar (mits onder begeleiding van een volwassene)
Minimum leeftijd losse rondleiding: geen


Meehelpen op de stichting tijdens een vakantie of bezoek is helaas NIET mogelijk.
Voor vrijwilligerswerk verwijzen we je graag naar
deze pagina.

PRIJSTOESLAGEN

Genoemde prijzen zijn per persoon en gebasseerd op 2 - indien beschikbaar, max 3 - personen per kamer.
Kom je alleen of wil je een kamer voor jezelf dan geldt een toeslag van € 15 per nacht.

Dag van vertrek is standaard altijd zaterdagochtend.
Vertrek je later of eerder dan de rest van de groep, dan geldt een transfertoeslag van € 70


VERBLIJF

Boek je een 3 of 5-Daagse vakantie dan verblijf je, op basis van logies, in een van de hotels in het centrum van het dorp Almaden de la Plata of Real de la Jara.

De kamers zijn standaard ingericht met een eigen badkamer, zonder keuken en/of koelkast.

In de dorpen zijn diverse restaurants waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Tevens is er een supermarkt aanwezig voor de nodige boodschappen en bij diverse pinautomaten kan er gepind worden. Gedurende de zomermaanden is het zwembad geopend waar men de nodige verkoeling kan opzoeken.

1.jpg
9.jpg
2.jpg
4.jpg
7.jpg
26166697_686049271598625_4415310475206829741_n.jpg
5.jpg
26168472_686049544931931_8466835010006092709_n.jpg

VLUCHT NAAR SEVILLA

Er zijn diverse vliegtuigmaatschappijen die naar Sevilla vliegen, maar als je aan onze 3-daagse Doe & Leer Vakantie meedoet, dan raden we je aan met Transavia via Amsterdam te vliegen, aangezien we je op de dag van aankomst meteen om 13:30 komen halen voor een uitgebreide rondleiding op de stichting.

Bij aankomst op Sevilla staat bij de uitgang van de aankomsthal een taxi op je te wachten die je naar het huis of hotel zal brengen. De chauffeur is te herkennen aan een bordje met daarop 'Los Caballos Luna España'.

IK WIL LANGER DAN 5 DAGEN BLIJVEN

Dat kunnen we ons als geen ander voorstellen! We zullen dan ook ons best doen om te zien of dat kan. Gebruik onderstaand formulier om je verzoek en je specifieke wensen door te geven. We zullen dan kijken in hoeverre het mogelijk is.
 

Nog geen vakantie geboekt?! Dan nodigen wij je van harte uit om het echte Spanje te bezoeken! Voor boekingen, vragen en meer informatie hierover kan je contact met ons opnemen middels onderstaand formulier.
 

Hasta pronto!:

Bedankt! Bericht verzonden. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

bottom of page